Tutun firicel si tocat la galeata si la punga! 0733.896.920 Livrare oriunde in Romania.
Calitate premium, special conceput pentru umplut (injectat) tuburi de tigari, arome naturale de Mallboro,Winston, Pall Mall, Camel, Davidoff, Kent ( strong, mediu, usor) miros si fum placut.

Tutunul este ambalat in găletușă de 1kg si este disponibil in versiunea tutun firicel si tocat de 01 si 03. Tutunul este preparat, uscat si ambalat după standarde europene si nu conține praf si alte impurități. Livrarea oriunde in tara.

tutun firicel, tutun vrac, tutun la galeata, tutun maruntit
tutun firicel, tutun vrac, tutun la galeata, tutun maruntit, aparat injectat tutun firicel

Tutun de calitate, Tutun vrac, tutun firicel

Tutun firice, tutun tocat, tutun maruntit, tutun vrac, tutun la galeata, tutun pall mall, tutun kent, tutun de calitate

Tutunul este ambalat in găletușă de 1kg si este disponibil in versiunea tutun firicel si tocat de 01 si 03. Tutunul este preparat, uscat si ambalat după standarde europene si nu conține praf si alte impurități. Livrarea oriunde in tara. Calitate premium, special conceput pentru umplut (injectat) tuburi de tigari, arome naturale de Mallboro, Winston, Pall Mall, Camel, Davidoff, Kent ( strong, mediu, usor) miros si fum placut. Tutunul este recoltat la 70 până la 130 de zile după transplantare prin una din două metode: (1) întreaga plantă este tăiată și tulpina despicată sau înțepată și agățată pe un băț sau șipcă de tutun ieftin sau (2) frunzele sunt îndepărtate la intervale de timp. matur. Frunzele de împachetări de trabucuri și de tutun ieftin aromat sunt înșirate cu ajutorul unui ac, iar frunzele care urmează să fie tratate prin ardere sunt în bucle, folosind o sfoară legată de o șipcă sau un băț care este atârnat într-un hambar de vindecare. Pentru a preveni ruperea și vânătăile în timpul manipulării necesare în vindecare, este de dorit ca frunza să se ofilească fără arsuri solare. Tutunul poate fi lăsat pe câmp de la câteva ore până la două zile pentru a se ofili. Pentru a putea fi tocat in tutun firicel pentru o foarte buna calitate.

– Produse de calitate superioara

– Oferim cel mai bun tutun de pe piata.

– Tutunul este ambalat cu grija

– Tutunul este preparat, uscat

Tutun firicel, dunhill tutun, tutun la galeata Tutun firicel, pall mall, tutun, tutun la galeata Tutun firicel, winston tutun, tutun la galeataTutun firicel, kent, tutun, tutun la galeata

 
APARAT DE INJECTAT TUTUN FIRICEL

Alese atent pentru cei mai excentrici fumatori, acestea garanteaza o experienta inedita a fumatului.

 

Dintr-un kg achizitionat va puteti face in jur de 55 de pachete de tigari in medie.

Comenzile se pot plasa pe site sau telefonic!

Obiectivul nostru este de a construi un brand puternic si durabil, care sa vina in intampinarea nevoilor celor care cauta un produs premium, la un pret corect.

Cele mai cautate articole: tutun firicel la galeata, tutun firicel la punga, tutun firicel ieftin, tutun firicel premium, tutun firicel emag, tutun firicel de vânzare, tutun firicel pall mall, tutun firicel auriu, tutun firicel, tutun firicele, tutun firicel brasov, tutun firicel bucuresti, tutun firicel belgia, tutun firicel bucurești, caut tutun firicel, tutun firicel dunhill, tutun firicel okazii, tutun firicel olx, tutun firicel punga, tutun firicel la kg, tutun firicel pentru injectat, tutun firicel pret, tutun firicel la galetusa, tutun firicel de fabrica, tutun firicel de calitate, tutun firicel vrac, tutun firicel winston, tutun firicel la galeata pret, tutun de vanzare la galeata, tutun de vanzare la kg, tutun de vanzare la kg bucuresti, tutun de vanzare bucuresti, tutun de vanzare olx, tutun aromat, tutun aparate, tutun bucuresti, tutun de pipa, tutun de mestecat, tutun emag, tutun camel, tutun chesterfield, tutun golden virginia, tutun fara aditivi, tutun la kg, tutun online, emag, emag tutun, tutun amestecat, tutun romania, tutun dambovita, tutun ilfov, tutun firicel bucuresti, tutun firicel dambovita, tutun calitate superioara, tutun premium firicel

 
Tutun Firicel, tutun vrac, tutun la galeata
Tutun Firicel, tutun vrac, tutun la galeata
 

Tutun firicel de vanzare pe langa calitatea superioara, tutunul de la noi se remarca prin mirosul sau placut de la prima aprindere cat si faptul ca ajunge la dumneavastra in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Tutun la Galeata 1 kg

Toate produsele pe care le pregatim sunt de calitate superioara si sunt preparate in functie de aroma. Tutunul nostru este lipsit de orice forma de impuritate.

Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre si oferim, pe langa calitatea produselor, posibilitatea de a deschide coletul la primire pentru a fi siguri ca primiti exact ce ati comandat.

tutun vrac

PRODUSELE AJUNG LA DUMNEAVOASTRA IN MAXIM 48 ORE!